Taski Jontec Best Ağır Yağ Kir Çözücü Yüzey Temizleyici 9,9Kg

Taski Jontec Best Ağır Yağ Kir Çözücü Yüzey Temizleyici 9,9Kg
  • Taski
    •  9,9Kg
    •  1Adet
Ürün Açıklaması
Taski Jontec Best Ağır Yağ Kir Çözücü Yüzey Temizleyici, noniyonik aktif içeren, her türlü zeminde etkin yağ ve kir sökücüdür. TSE ve ISO-9001 kalite sertifikasyonlarına sahiptir.

Açıklama
Suya dayanıklı, tüm sert yüzeylerden mineral/sentetik yağ, gres, lastik ve suda çözülen kirleri arındıran, solvent içeren temizleyici ürün. Uzun ömürlüdür az köpürür. Hassas zeminlerde minimum dozajda kullanılabilir.

Özellikleri
Nötr pH?a sahiptir.
Yüksek emülsiyon gücü
Düşük köpük, hızlı etki
Çok yönlü uygulama sunar.
Çevreye duyarlı formül.

Ürün Avantajları
Suya dayanıklı her türlü sert zeminde güvenli kullanım sunar.
Mineral/sentetik yağları ve gres yağı, forklift lastik izlerini ve suda çözülen kirleri hızlı ve etkili flekilde temizler.
Kombine yer yıkama makineleri için ideal: Kirli su tankının optimal kullanımı ve etkin kirli solüsyon vakumlama için köpüğü ayarlı formül.
Islak paspas ve diskli yıkama sistemleri için uygundur.
Yağ seperatörleri ile atılmaya uygundur.

Kullanım Talimatları
Dozaj:
Minimum dozaj 10 l solüsyon için 100 ml (%1/1:100). Konsantrasyonu %5?e kadar artırın ve aşırı kirlenmelerde bekletin.
Kombine yer yıkama makineleri: 10 l solüsyon için 100-250ml (%1 - 2,5).
Uygulama:
Manuel Su dolu bir kovaya ürünü ekleyin ve solüsyonu uygulayın. Ürünü uyguladıktan sonra bekleyin, ovun ve sökülmüş kirle birlikte solüsyonu temizleyin.
Makine ile Tek disk fırçalı makine veya kombine yer yıkama makinesinin su dolu deposuna ürünü ekleyin ve solüsyonu uygulayın. Ürünü uyguladıktan sonra kısa bir süre bekleyin, ovun ve sökülmüş kirle birlikte solüsyonu temizleyin.
Ağır kirler için indirekt yöntemi kullanın: Islak vakum olmadan zemini ovalayın, solüsyonun etkisini göstermesi için 5-10 dakika bekleyin, bir defa daha ovalayın ve sökülmüş kirle birlikte solüsyonu doğrudan vakumlayın. En iyi sonuç için lekelere önceden sprey şeklinde sıkın.