Tana GRS Extra Güçlü Kir ve Cila Sökücü 10Lt

Tana GRS Extra Güçlü Kir ve Cila Sökücü 10Lt
  • Tana
    •  1Adet
    •  10Lt
Ürün Açıklaması
Eski ve çok katlı vaks parlak filmlerin yanı sıra inatçı lekeleri hızla ve kolaylıkla temizler.
Ayrıca binaların teslimden önceki son temizliği için en uygun üründür.
İstenilen oranda su ile seyreltilebilir. Köpüğü azdır.
Linolyum, yalıtımsız ahşap zeminler ve vinil asbest levhalar haricinde tüm su geçirmez zemin döşemelerinin derinlemesine temizliğinde kullanılır.
Ayrıca mutfak ve atölye zeminlerindeki yağ lekelerini çıkarmak için de uygundur.

Kullanım Oranı
1:10 oranında seyreltilmiş olarak kullanılır.

Kullanım Talimatı
Çıkarılacak film kalıntılarının ve kir birikintilerinin türüne ve kalınlığına bağlı olarak GR?S?i doğrudan veya soğuk su ile 1:10 oranında seyreltilmiş olarak zemine uygulayınız, ürünün emilmesini bekleyiniz ve makine ile (fırçalama makinesi veya pedli temizlik makineleri) veya ovarak temizleyiniz. Kir artıklarını hemen elle veya halı yıkama makinesi kullanarak alınız (kurumadan) ve bol su ile durulayınız. Aşama aşama devam ediniz.

Önemli Hususlar
Aşındırıcıdır. Aşındırıcı soda içerir. Şiddetli yanıklara sebep olur. Çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz. Gözlerle temas etmesi halinde bol suyla yıkayıp bir doktora danışınız. Ciltle temas etmesi halinde derhal bol suyla yıkayınız. Kaza halinde veya kendinizi kötü hissetmeniz durumunda derhal doktora başvurunuz (mümkünse etiketi gösteriniz). Kabını sıkıca kapalı tutunuz. Uygulama sırasında odanın yeterli oranda havalandırılmasını sağlayınız.