Suma Superfoam Köpüklü Ağır Yağ Kir Çözücü Deterjan

Suma Superfoam Köpüklü Ağır Yağ Kir Çözücü Deterjan
Ürün Açıklaması
Suma Superfoam Köpüklü Yağ ve Kir Sökücü, gıda, içecek, süt ve sütlü mamuller endüstrilerinde günlük temizlikte kullanılmak üzere formüle edilmiş genel amaçlı, alkali köpüklü temizlik maddesidir. TSE ve ISO-9001 kalite sertifikasyonlarına sahiptir.

Özellikler
Superfoam, gıda, içecek, süt ve sütlü mamuller endüstrilerinde günlük temizlikte kullanılmak üzere formüle edilmiş genel amaçlı, alkali köpüklü temizlik maddesidir.
Superfoam orta derecede alkali, kostik bazlı köpüklü temizleme maddesidir, aynı zamanda organik esaslı su sertliği bağlayıcı ve çok köpüren yüzey aktif / ıslatma maddeleri içerir.
Her su sertlik derecesinde ve sıcaklıkta uygulanabilir.
Superfoam ağır kirli bölgelerde çok etkindir, hayvansal ve bitkisel yağlar, protein kiri gibi genifl bir yelpazede yer alan gıda kirlerinin temizliğinde fevkalade etkin olarak kullanılır.
Devamlı kullanım, sert su bölgelerinde kireç birikimlerini de önleyecektir. Zemin, duvarlar, kesme parçalama masaları, dolum hatları, konveyörler ve diğer üretim ekipmanlarının günlük temizliğinde kullanılabilir.
Superfoam her türlü köpük uygulama ekipmanları ile kullanıma uygundur.

Ürün Avantajları
Her türlü gıda kirinin temizliğinde etkindir.
Günlük kullanım kireç birikimini önler.
Kullanımda ekonomiktir.
Kolay durulanır.

Kullanım Talimatları
Superfoam kirlilik derecesine ve çeflidine göre %3-10 (v/v) konsantrasyonda kullanılır. Detaylı bilgi için ürün metod kartlarına bakın.